Verjaardagsfeest

Ben je op zoek naar een verjaardagslocatie in Amsterdam?

OP SUYD is dé hotspot om je verjaardagsfeest in Amsterdam te vieren! Geen verjaardagsstress, maar lekker genieten met familie en/of vrienden. Maak je niet druk over de hapjes en drankjes, want we maken het allemaal voor je in orde. Zo zit je nooit met te weinig bier, wijn of andere dranken en geniet je zelf ook van je verjaardagsfeest.
OP SUYD is de leukste hotspot van Amsterdam om je verjaardagsfeest te vieren. 

Verjaardagsfeest vieren in Amsterdam

Geef alles uit handen en we maken van jouw verjaardagsfeest een succes. Voor elke groepsgrootte hebben we een geschikte ruimte. Ga je voor een groot uitgebreid feest? Dan hebben we zowel binnen als buiten ruimte voor wel 350 personen. Wil je liever een intiem diner in een kleine kring? Alles is mogelijk. We kijken graag met jou als jarige naar je wensen. Heb je een speciale taart in gedachten die je graag op je verjaardag wilt? Die mag je natuurlijk zelf meenemen. Maar alle andere lekkernijen zoals een borrelgarnituur, fingerfood of misschien wel een diner verzorgen we graag voor je. Maak je geen zorgen over de drankjes met een drankarrangement, zodat iedereen bestelt waar ze zin in hebben. Voor elk budget een passend verjaardagsfeest!

 

Heb je besloten om dit jaar extra uit te pakken en je verjaardag niet thuis te vieren? Onze unieke verjaardagslocatie in Amsterdam Zuid is dé locatie voor een geslaagd feest. Vanaf de snelweg ben je binnen 10 minuten bij onze locatie en parkeer je makkelijk in onze ondergrondse parkeergarage. Het OV stopt voor de deur en je fiets parkeer je op het Stadionplein. Hoe makkelijk wil je het hebben? Geen afwas of poetsen na je feest, maar lekker genieten van je verjaardag. In het weekend zijn we open tot na 00:00, dus je verjaardagsfeest kan doorgaan tot in de late uurtjes. Wil je een DJ, karaokeset of photobooth op je verjaardag? Geef het aan ons door en we maken er samen een geslaagd feest van!

Uitpakken met een verjaardagsfeest in Amsterdam Zuid

Verjaardagsfeest aanvraag

Cateringwensen