Vergaderlocatie Amsterdam

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Amsterdam?

Vergaderen in Amsterdam Zuid is een goed idee om eens buiten de eigen vertrouwde ruimtes te kijken. Een andere ruimte zorgt voor nieuwe inspiratie, creativiteit en het houd je scherp. Bij OP SUYD hebben we maar liefst 7 verschillende vergaderruimtes die je kunt ontdekken. Voor elke groepsgrootte is er een passende ruimte, ieder met een eigen thema. Voor een sfeervolle en inspirerende vergaderruimte in Amsterdam Zuid moet je bij ons zijn!

Vergaderruimte huren Amsterdam

De keuze is reuze in Amsterdam en dat maakt het soms lastig zoeken om een geschikte ruimte te vinden. Een vergaderruimte huren in Amsterdam doe je misschien wel maandelijks en dan is het makkelijk om bij het oude en vertrouwde te blijven. Maar daar raak je niet meer geïnspireerd. Kom eens langs om onze ruimtes bij OP SUYD te bekijken of bekijk onze ruimtes op de website. Op deze manier krijg je een goede indruk welke ruimte je het meeste aanspreekt voor jouw vergadering. Een vergaderruimte richten we op verschillende manieren in, zodat het past bij jouw vergadering. Een carré, theater, klas, u-vorm, rond of staande opstelling: alles is mogelijk. Wil je liever in de ene ruimte starten en in een andere ruimte eindigen met een gezellige lunch, diner of borrel? We maken het voor je in orde.

Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt bij het benoemen van de lunch, diner of borrel? Er zijn allerlei arrangementen mogelijk om te boeken bij je vergadering. Koffie, thee en water is altijd inbegrepen, maar wanneer je gaat voor een op en top vergadering, dan kies je voor ons luxe of royale pakket. Een zoete of hartige break tussendoor, lunch, diner of borrel is allemaal mogelijk. Als je de hele dag in één en dezelfde vergaderruimte bent geweest, dan is het wel lekker om even een frisse neus te halen. Zo is het ook mogelijk om plaats te nemen op ons terras om daar te lunchen of dineren. Dat kan in de open lucht of onder onze luifel. Onze arrangementen zorgen voor een perfecte aanvulling van je vergadering in Amsterdam!

Bijzonder vergaderen Amsterdam

Zoek niet verder, want onze locatie OP SUYD is de perfecte locatie voor iedereen. Vanaf de A10 rijd je binnen één minuut zo onze ondergrondse parkeergarage in. Kom je met het OV? Die stopt voor de deur aan het Stadionplein: ideaal. In ons gebouw is er tevens een lift aanwezig, zodat de locatie voor iedereen goed te bereiken is. Schiphol ligt op een steenworp afstand, dus zelfs voor internationale contacten is het de ideale locatie. Onze vergaderlocatie in Amsterdam Zuid is the place to be. Na je bezoek wil je zeker terugkomen om onze andere ruimtes te ontdekken voor je volgende vergadering, workshop, presentatie, congres of training.  

Vergaderlocatie aanvraag

Cateringwensen