Trouwen in Amsterdam

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Amsterdam?

Zoeken jullie een trouwlocatie in Amsterdam om elkaar het ja-woord te geven? Kom dan eens kijken naar onze trouwlocatie in Amsterdam Zuid, want hier komt jullie droombruiloft tot leven. Er is ons geen enkel avontuur te groot. Vier het buiten of binnen: we zorgen ervoor dat jullie trouwceremonie, receptie of feest een succes wordt. Vier de mooiste dag van jullie leven bij onze trouwlocatie in Amsterdam. Romantisch, stoer, klassiek, spectaculair of rustig, het maakt niet uit: net wat jullie willen. Laat je verrassen door al onze mogelijkheden en stap bij ons in het huwelijksbootje.

Op zoek naar een trouwlocatie in Amsterdam?

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen met de liefde van je leven en nu ben je op zoek naar een passende trouwlocatie. Deze verbintenis ga je natuurlijk aan bij OP SUYD in Amsterdam. Willen jullie een DJ om lekker los te gaan op de dansvloer, een foodtruck in de buitenlucht om lekker met z’n allen bourgondisch te genieten of liever een intiem diner? Laat ons weten wat jullie wensen zijn en we kijken samen naar de invulling van jouw trouwfeest, ceremonie of receptie. Het feestje buiten beginnen en binnen eindigen? Ons ruime terras geeft jullie de mogelijkheid om zowel overdekt of in de open lucht te voldoen aan jullie wensen. Zo lees je: onze trouwlocatie in Amsterdam is uniek en flexibel met ruimte voor ieder trouwavontuur.

Trouwen in Amsterdam op onze unieke locatie is zeker een goed idee. Dat komt onder andere door onze ondergrondse parkeergarage, OV wat stopt voor de deur en een ruime keuze in zalen en ruimtes. Je kunt ervoor kiezen om alleen je receptie hier te vieren of de gehele ceremonie met een feestje achteraf. Met een intieme groep lekker dineren of gezellig buiten BBQ’en met z’n allen. We maken het mogelijk!

 

Wist je dat we een officiele trouwlocatie zijn? 

Een trouwerij in Amsterdam Zuid

Trouwerij aanvraag

Cateringwensen