Meetings

OP SUYD is onderdeel van Het Amsterdamse Proeflokaal en de ideale plek voor al uw meetings en events.

Vergaderen bij OP SUYD is bijzonder en niet te vergelijken met een andere vergaderlocatie. De ruimten zijn onderdeel van ons culinaire centrum en hebben een uitstraling die daar bij past. Zo zijn er wijn- en bierlokalen, maar kan je ook vergaderen in een ruimte met een eigen bar of een professionele keuken.

Na binnenkomst vanaf het Stadionplein leidt de brede trap met een fuchsia rose trapleuning u naar de eerste verdieping. Dit is het domein van OP SUYD, de evenementenlocatie van Het Amsterdamse Proeflokaal. Onze gasten zijn de eerste keer altijd verrast. “Hebben we dit in Amsterdam?” Jazeker. Maar het gaat ons eigenlijk niet om de ruimten die we verhuren. Veel belangijker is wat je er kunt doen.

 

De ruimten zijn geschikt voor uiteenlopende groepsgrootten. Bij ons kunt u natuurlijk terecht voor een reguliere vergadering, maar er is ook alle ruimte voor grotere groepen tot 75 personen. En moet het nog groter, bespreek dan samen met het team van OP SUYD hoe we een speciaal arrangement voor u kunnen samenstellen. 

Het team van  Het Amsterdamse Proeflokaal  staat garant voor optimale culinaire ondersteuning. Of het nou gaat om een goeie cappuccino, een lekkere lunch tussen de middag of een gezellige borrel aan het eind van de dag met aansluitend een diner… het is aan u om te bepalen hoe uw ideale dag eruit ziet.

Meetings en events bij OP SUYD smaken naar meer.

Vergaderruimte &
Wijnlokaal Chardonnay

8 personen | 30m²

Vergaderruimte & wijnlokaal Chardonnay is één van de drie wijnlokalen van OP SUYD.

De vaste wijnpartners van Het Amsterdamse Proeflokaal organiseren hier regelmatig proeverijen.

VERGADERRUIMTE &
WIJNLOKAAL
MERLOT

12 personen | 30m²

Vergaderruimte & wijnlokaal Merlot is één van de drie wijnlokalen van OP SUYD.

De vaste wijnpartners van Het Amsterdamse Proeflokaal organiseren hier regelmatig proeverijen.

VERGADERRUIMTE &
WIJNLOKAAL SAUVIGNON BLANC

30 personen | 50m²

Vergaderruimte & wijnlokaal Sauvignon Blanc is de grootste van de drie wijnlokalen van OP SUYD.

De vaste wijnpartners van Het Amsterdamse Proeflokaal organiseren hier regelmatig proeverijen. De klimaatkasten zijn gevuld met ons uitgebreide wijnassortiment.

OPEN VERGADERRUIMTE
LOUNGE OP SUYD

10 personen | 110m²

Een populaire plek voor creatieve, meer informele besprekingen is de lounge van OP SUYD. Deze open ruimte met lange bar is ideaal om elkaar te ontmoeten, na een vergadering even te ontspannen, snel wat te lunchen of om aan het eind van de dag af te sluiten met een gezellige borrel.

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
DE PLEINZAAL

max. 75 personen | 100m²

De Pleinzaal is een grote, multifunctionele ruimte voor groepen tot 75 personen. De zaal is geschikt voor diverse vergaderopstellingen maar wordt ook veel gebruikt voor diners, bedrijfspresentaties (theateropstelling) en culinaire opleidingen.

Kookstudio
Op Suyd

12-24 personen | 80m²

De Kookstudio bij OP SUYD is een multifunctionele ruimte waar u overdag ook terecht kunt voor zakelijke meetings.

De ruimte is voorzien van een professionele keuken en wordt onder andere gebruikt voor events, kookworkshops en eetclub- arrangementen.

HET BIERLOKAAL

aantal pers. in overleg | 190m²

Het Bierlokaal is de grootste ruimte van OP SUYD en geschikt voor feesten en partijen, (bier)proeverijen en uiteenlopende events. De ruimte beschikt over een lange bar die is aangesloten op één van onze biertanks.

Alle ruimte voor gezelligheid

Offerte-aanvraag

Cateringwensen

Faciliteiten zakelijk