Meeting en Evenementenlocatie Amsterdam

Wil je een ruimte huren in Amsterdam?  Onze locatie in Amsterdam Zuid is bijzonder en niet te vergelijken met alle andere evenementenlocaties. Je hebt namelijk de keuze uit 7 verschillende ruimtes, elk met een eigen karakter. Een eventlocatie huren in Amsterdam was nog nooit zo divers! 

Vergaderen bij OP SUYD is bijzonder en niet te vergelijken met een andere vergaderlocatie. Zo zijn er wijn- en bierlokalen, maar kun je ook vergaderen in een ruimte met een eigen bar of een professionele keuken.

OP SUYD: de evenementenlocatie van Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een ruimte voor 2 of 350 personen: alles is mogelijk. Het is ook de perfecte feestlocatie in Amsterdam, vanwege de goede bereikbaarheid. Je verjaardag vieren in Amsterdam? Kom gezellig langs! Via de ingang van ons zusje Het Amsterdams Proeflokaal loop je zo onze brede trap op naar de eerste verdieping. Ben je al bekend met de mogelijkheden van onze evenementenlocatie in Amsterdam Zuid? Informeer eens of kom gezellig langs om te kijken welke ruimte jou het meeste aanspreekt. We zorgen samen voor een geslaagd evenement!

 

Ons team staat garant voor een optimale culinaire ondersteuning. Of het nou gaat om een goede cappuccino, een lekkere lunch tussen de middag of een gezellige borrel aan het eind van de dag met aansluitend een diner… het is aan jou om te bepalen hoe jouw ideale dag eruit ziet.

Meetings en events bij OP SUYD smaken naar meer. 

Vergaderruimte &
Wijnlokaal Chardonnay

8 personen | 30m²

Vergaderruimte & wijnlokaal Chardonnay is één van de drie wijnlokalen van OP SUYD.

De vaste wijnpartners van Het Amsterdamse Proeflokaal organiseren hier regelmatig proeverijen.

VERGADERRUIMTE &
WIJNLOKAAL
MERLOT

12 personen | 30m²

Vergaderruimte & wijnlokaal Merlot is één van de drie wijnlokalen van OP SUYD.

De vaste wijnpartners van Het Amsterdamse Proeflokaal organiseren hier regelmatig proeverijen.

VERGADERRUIMTE &
WIJNLOKAAL SAUVIGNON BLANC

30 personen | 50m²

Vergaderruimte & wijnlokaal Sauvignon Blanc is de grootste van de drie wijnlokalen van OP SUYD.

De vaste wijnpartners van Het Amsterdamse Proeflokaal organiseren hier regelmatig proeverijen. De klimaatkasten zijn gevuld met ons uitgebreide wijnassortiment.

OPEN VERGADERRUIMTE
LOUNGE OP SUYD

10 personen | 110m²

Een populaire plek voor creatieve, meer informele besprekingen is de lounge van OP SUYD. Deze open ruimte met lange bar is ideaal om elkaar te ontmoeten, na een vergadering even te ontspannen, snel wat te lunchen of om aan het eind van de dag af te sluiten met een gezellige borrel.

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
DE PLEINZAAL

max. 75 personen | 100m²

De Pleinzaal is een grote, multifunctionele ruimte voor groepen tot 75 personen. De zaal is geschikt voor diverse vergaderopstellingen maar wordt ook veel gebruikt voor diners, bedrijfspresentaties (theateropstelling) en culinaire opleidingen.

Kookstudio
Op Suyd

12-24 personen | 80m²

De Kookstudio bij OP SUYD is een multifunctionele ruimte waar u overdag ook terecht kunt voor zakelijke meetings.

De ruimte is voorzien van een professionele keuken en wordt onder andere gebruikt voor events, kookworkshops en eetclub- arrangementen.

HET BIERLOKAAL

aantal pers. in overleg | 190m²

Het Bierlokaal is de grootste ruimte van OP SUYD en geschikt voor feesten en partijen, (bier)proeverijen en uiteenlopende events. De ruimte beschikt over een lange bar die is aangesloten op één van onze biertanks.

Offerte-aanvraag

Cateringwensen

Faciliteiten zakelijk