Feestlocatie

Wie heeft er zin in een feestje? We hebben ruimte voor kleinschalige, maar ook grote feesten. Een intiem feest met zo’n 12 personen? Of ga je voor een groot feest voor jouw bedrijf, familie, vereniging of vriendengroep? We hebben op onze 1e verdieping ruimte tot zo’n 350 personen. Samen maken we er een feest van om nooit te vergeten! Deze gaat in de boeken. 

Unieke en bijzondere feestlocatie in Amsterdam 

Laat je verassen en inspireren met onze feestlocatie in Amsterdam Zuid: OP SUYD! Makkelijk te onthouden en onvergetelijk als je er eenmaal bent geweest. Onze feestlocatie is de perfecte locatie voor jouw verjaardag, jubileum, thema- of verenigingsfeest. Zo’n bijzondere feestlocatie in Amsterdam vind je niet zo snel. Alles wordt tot in de puntjes geregeld! Jij zorgt voor de feestvierders en we regelen de rest. Een lekker welkomstdrankje bij ontvangst, heerlijke hapjes tussendoor of misschien een aansluitende lunch of diner? Wat past er bij jouw feestje?

 

Onze feestlocatie in Amsterdam Zuid is bijzonder omdat het voor verschillende gezelschappen geschikt is en de mogelijkheden hierdoor eindeloos zijn. Het maakt niet uit of jij je 30e verjaardag of themafeest bij ons viert: iedereen is welkom. Of je nu met de auto, bus, tram fiets of te voet komt: onze locatie is uitstekend te bereiken. We hebben een ondergrondse parkeergarage, het OV stopt voor de deur en er is lift die je brengt naar de 1e verdieping. Dat maakt ons een toegankelijke en flexibele locatie. Wist je dat jij je feestje ook buiten kunt vieren? Op ons ruimte terras op het Stadionplein hebben we ruimte voor maar liefst 175 personen. Wil je het feestje buiten beginnen en binnen eindigen? We will make it work!

Een feestlocatie huren in Amsterdam

Heeft nog niet iedereen gereageerd op je RSVP? Dat geeft niet, want het gastenaantal kun je nog wijzigen na je aanvraag. Wil je een arrangement afsluiten voor je feest zoals een dranken- of borrelarrangement? Laat ons je dieetwensen weten en we kijken graag met je naar de invulling van je feest. Heb je wel eens gedacht aan een walking dinner voor je gasten of lekkere fingerfood hapjes? Dat is net weer even wat anders. Voor ieder feestje of partij hebben we een compleet aanbod. Ben je benieuwd hoe alle ruimten eruit zien? We laten het graag aan je zien. Maak een vrijblijvende afspraak zodat je onze feestlocatie in Amsterdam Zuid persoonlijk kunt zien.

 

Feestlocatie Amsterdam

Feestlocatie aanvraag

Cateringwensen