Events

Bij OP SUYD zien we onszelf niet als zalencentrum. Wij willen vooral ruimte bieden aan onze gasten en ondersteunen bij het organiseren van meetings & events. 

WIJN
“PROEF” ERIJ

vanaf 10 personen | € 35 p.p.

In samenwerking met WTOL Acadamy organiseren wij wijnproeverijen in het thema “Proef”.

KOOKWORKSHOP ITALIAANS | WERELDSE TAPAS | FRANS

vanaf 10 personen | v.a. € 65 p.p.

Lekker samen koken met collega’s, bijvoorbeeld om een succesvol jaar af te sluiten, een jubileum te vieren of gewoon als bedrijfsuitje?.

WILDPLUK
WANDELING

vanaf 10 personen | v.a. € 29 p.p.

Deze leuke, boeiende workshop maakt je wegwijs in de wereld van paddenstoelen, voorjaarsgroenten, eetbare bloemen en kruiden. 

LEKKERNIJEN
WANDELING

vanaf 10 personen | v.a. € 45 p.p.

Tijdens onze populaire Lekkernijenwandeling hoor je niet alleen verhalen over de historie van Amsterdam, maar ga je ook de lekkernijen van de stad proeven.

MUZIKAAL
PROEFLOKAAL

menu + ticket  | € 45 p.p.

Laat je elke tweede zondag van de maand meeslepen met sfeervolle muziek van speciaal geselecteerde muzikanten in ons Bierlokaal Op Suyd.

Bierproeverij                                                                                                               

vanaf 10 personen | v.a. € 39 p.p.

Tijdens deze proeverij neemt de bierspecialist je mee in de wereld van het gerstenat. Hij geeft uitleg over wat bier is, hoe het gemaakt wordt en je mag proeven…

CHOCOLADE
PROEVERIJ

vanaf 10 personen | v.a. € 35 p.p.

Hoe maak je van een rauwe cacaoboon, dé smaakbepalende grondstof voor chocolade, een heerlijk eindproduct.

KAAS
PROEVERIJ

vanaf 10 personen | v.a. € 39 p.p.

Hollandse of internationale kaasproeverij. Je krijgt uitleg over de verschillende type kazen en proeft soorten van topkwaliteit.

VAREN &
PROEVEN

vanaf 20 personen 

Wil jij varend op culinaire ontdekkingsreis door de stad Amsterdam? Wij organiseren voor groepen een bijzondere boottocht met een proeverij.

Het Amsterdamse Proeflokaal en OP SUYD zijn door de ligging aan het Stadionplein, de goede bereikbaarheid en de eigen parkeergarage dé perfecte locatie voor feesten en partijen.Wordt het één ruimte of huurt u liever de gehele eerste verdieping? Bij ons kunt u zelf invullen hoe het ideale feestje eruit ziet.

In het Bierlokaal hebben we een lange bar met diverse bieren op tap. En ook in de foyer beschikken we over een fraaie privé bar. De Kookstudio is voorzien van een professionele keuken en onze wijnlokalen zijn ideaal voor een private dining of een intieme verjaardagsborrel.

Bij ons kan bijna alles.

Vrijwel alle ruimten zijn ook geschikt voor proeverijen (food, wijn, bier, likeur, koffie). Wij werken samen met specialisten die met veel enthousiasme over hun passie vertellen. Gedurende het jaar zijn er bovendien regelmatig (wijn)opleidingen.

En diverse wijnleveranciers gebruiken OP SUYD als plek om hun klanten te ontvangen. We zijn qua proeven dus van alle markten thuis. 

Het Amsterdamse Proeflokaal laat je proeven in de meest brede zin van het woord. Onze ambitie is om onze gasten zowel op culinair als cultureel gebied te verrassen. Het Bierlokaal is speciaal ingericht voor kleinschalige optredens (muziek en theater) maar ook elders hebben we genoeg ruimte voor leuke events.

Volg onze agenda!!

Alle ruimte voor gezelligheid