MUZIKAAL PROEFLOKAAL: MUZE VAN ZUID

MUZIKAAL PROEFLOKAAL: MUZE VAN ZUID

Tijdens deze eerste dag van het Muziekfestival Muze van Zuid, kun je in Het Amsterdamse Proeflokaal genieten van Het Amstel Quartet.

Genieten met een biertje of wijntje in de hand van het Amstel Quartet met muziek van Sweelinck, Louis Andriessen, Renske Vrolijk, Anthony Fiumara, Jacob TV en Marc Mellits. Of je nou een echte live muziek kenner of een “beginner” bent. In Het Amsterdamse Proeflokaal klinkt muziek! Toegankelijke live muziek wel te verstaan door professionals. Muziek die net die andere vibe geeft en waarbij je meerdere zintuigen tegelijk prikkelt. En daar kun jij met jouw vrienden bij zijn.

Een ticket kost € 17,50. Je krijgt er een drankje bij. Bestel je tickets HIER.

TIP: Vergroot je beleving door een speciaal MUZIKAAL PROEFLOKAAL MENU erbij te boeken. Met je concertticket krijg je korting op het Proefmenu van de Chef (2 gangen). Speciaal voor Muze van Zuid samengesteld. Klik HIER voor het menu en het reserveren van een tafel.

Goed om te weten: Uw reservering is definitief, u kunt deze niet meer annuleren. Wij geven geen geld terug. Deze reservering is op naam. Wilt u de tenaamstelling op het toegangsbewijs wijzigen neem dan contact met ons op. Wij kiezen voor een informele sfeer waarbij onze gasten kunnen rondlopen of aan de bar of statafels staan of op een barkruk zitten. Het aantal zitplaatsen is dan ook beperkt en wij kunnen geen zitplaats garanderen. Het concert is omstreeks 19.00 uur afgelopen.

Organisator

Locatie

Informatie