congreslocatie

Op zoek naar een congreslocatie in Amsterdam?

OP SUYD inspireert en verrast je als congreslocatie in Amsterdam. We hebben bijzondere congresruimtes in Amsterdam Zuid met ieder een eigen karakter. Voor elk congres hebben we een geschikte ruimte. Ga je voor een klein en intiem congres of pak je uit met een groot congres? We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden zodat we de ruimte vinden die voldoet aan je wensen.

Bereikbaarheid congreslocatie in Amsterdam

Een congreslocatie is één van de belangrijkste onderdelen die je moet regelen tijdens het organiseren van een congres. Misschien heb je het hele programma al klaarliggen, maar zoek je nog naar de juiste locatie voor jouw congres. Onze locatie ligt op de 1e verdieping in Amsterdam Zuid, tegenover het Olympisch Stadion. Parkeren bij OP SUYD doe je in onze ondergrondse parkeergarage P1. Daarnaast stoppen er diverse trams en bussen voor de deur, dus de locatie is uitstekend te bereiken met het OV. Vanaf Schiphol gaat er een bus en trein richting onze locatie, daardoor is het ook uitstekend te bereiken voor internationale gasten. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van onze congreslocatie!

 

Wat heb je nodig voor je congres? We helpen je graag bij al je vragen en wensen, zonder dat je teveel tijd kwijt bent. De ruimtes bij OP SUYD zijn voorzien van moderne middelen zoals een presentatiescherm met beamer, geluidinstallatie en natuurlijk WiFi. Wil je het congres starten met een ontbijtbuffet en koffie? Of liever eerst de gasten verwelkomen en starten om halverwege een moment te pakken voor een lekkere lunchbreak? Het kan allemaal. Afhankelijk van de duur van je congres zijn de mogelijkheden eindeloos. Ontbijten, lunchen, dineren, borrelen of enkel wat snacks: we regelen het voor je. Onze gehele verdieping afhuren voor zo’n 350 personen? We got you! Bespaar jezelf een hoop tijd en stuur ons vrijblijvend een e-mail, zodat we een op maat offerte voor je samenstellen.

Een geslaagd congres in Amsterdam Zuid

 

Zoals je leest is onze locatie OP SUYD een ideale locatie om jouw congres te organiseren.
Wil je zeker zijn van een geslaagd congres? Informeer naar de mogelijkheden en we gaan voor 100% succes.

Congreslocatie aanvraag

Cateringwensen