Cocktailworkshop

vanaf € 55 p.p. | minimaal 4 personen

Heb je altijd al een cocktailworkshop in Amsterdam willen volgen? Pak nu je kans en boek een cocktailworkshop bij Het Amsterdamse Proeflokaal.

Ga zelf aan de slag tijdens onze cocktailworkshop in Amsterdam

Onder begeleiding van onze bartender ga je zelf actief aan de slag om drie verschillende cocktails te maken. In 1,5 uur tijd leer je hoe je overheerlijke killer cocktails maakt! Voor 55 euro per persoon maak en proef je drie verschillende cocktails. Je bent lekker interactief bezig in een gezellige en sfeervolle omgeving. Wie neem je met je mee?

Met vrienden, familie of een personeelsuitje

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met vrienden, je familie of personeelsuitje? Een cocktailworkshop in Amsterdam is dan de perfecte manier op lekker spontaan en gezellig bezig te zijn. Wie maakt de beste cocktail? Ga je de uitdaging aan?

Shake, shake shake!

Misschien wil je wel werken met een speciaal thema of hebben jullie wat te vieren? Dan is een aansluitend diner of overheerlijk proefplateau de perfecte aanvulling bij jouw cocktailworkshop. De bus en metro stoppen voor de deur, dus we zijn ideaal te bereiken. Zijn er deelnemers die liever gaan voor een mocktail? Dan hebben we een handige parkeergarage onder ons pand voor de BOB in de groep. Geniet samen van een heerlijke middag of avond uit, terwijl je de fijne kneepjes van het cocktailvak leert!

Vul hieronder het formulier in en we nemen graag contact met je op om te kijken naar de invulling van jouw cocktailworkshop.

cocktailworkshop amsterdam

LOCATIE

Het Amsterdamse Proeflokaal

PRIJS (VANAF)

€ 55 p.p.

Dit is inclusief begeleiding door een bartender, exclusief BTW en overige drankjes

MINIMAAL AANTAL PERSONEN

4 personen

TIJDSDUUR

1,5 uur

TIP

De cocktailworkshop duurt ongeveer 1,5 uur

Offerte-aanvraag Events

Cateringwensen

Faciliteiten zakelijk

Proeverijen

Activiteiten met vrienden

Bedrijfsuitje of feest