Cocktail proeverij

vanaf € 45 p.p. | minimaal 4 personen

Houd je ook zo van cocktails? Onze cocktailproeverij in Amsterdam Zuid is de perfecte activiteit voor vrienden, familie en collega’s. Ga gezellig met elkaar proeven en laat je verrassen door onze bartender met heerlijke cocktails!

Geniet van een heerlijke cocktailproeverij in Amsterdam

Hoe fijn is het om gezellig met elkaar te zitten, terwijl onze bartender drie smakelijke cocktails voor je maakt. Wil je lekker informeel aan de bar zitten of zit je liever met je gezelschap in een persoonlijke ruimte? We regelen het voor je. Wil je deze cocktailproeverij tot een nog groter succes maken? Breid je proeverij dan uit met lekkere hapjes of een aansluitend diner bij ons broertje Het Amsterdams Proeflokaal. Starten met een diner en daarna een proeverij of andersom? Het maakt niet uit: we regelen het voor je.

Met wie kom je naar onze cocktail proeverij?

Heb je al gedachten wie je mee gaat nemen naar deze cocktailproeverij? Zijn het je vriendinnen, familieleden of ben je op zoek naar een toffe activiteit voor het jaarlijkse personeelsuitje? Iedereen is welkom, zolang je maar van cocktails houdt! Onze bartender staat voor je klaar om wat lekkers te maken. Geen standaard mojito, maar laat je verrassen door de cocktail skills van onze bartender.

Voor 45 euro per persoon krijg je 3 cocktails. Wil je meer cocktails voor jouw cocktailproeverij? Zet dat dan even in je aanvraag, zodat we een speciaal aanbod voor je kunnen maken. Zien we je snel? Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Cheers!

cocktailworkshop amsterdam

LOCATIE

Het Amsterdamse Proeflokaal

PRIJS (VANAF)

€ 45 p.p.

De cocktails worden gemaakt door onze bartender, exclusief BTW en overige drankjes

MINIMAAL AANTAL PERSONEN

4 personen

TIJDSDUUR

1,5 uur

TIP

De cocktail proeverij duurt ongeveer 1,5 uur

Offerte-aanvraag Events

Cateringwensen

Proeverijen

Activiteiten met vrienden

Bedrijfsuitje of feest