Chocoladeproeverij
vanaf € 35 p.p. | minimaal 10 personen
Hoe maak je van een rauwe cacaoboon, dé smaakbepalende grondstof voor chocolade, een heerlijk eindproduct? Tijdens deze chocoladeproeverij worden alle fasen van het chocolade maken uitgelegd aan de hand van het zogenaamde bean-to-bar proces. Natuurlijk ga je genieten van verschillende bonbons met bijzondere smaakcombinaties tijdens deze proeverij.
Deze proeverij wordt in één van onze sfeervolle proeflokalen Op Suyd gegeven en is inclusief koffie, thee en water.

LOCATIE
Het Amsterdamse Proeflokaal
PRIJS (VANAF)
€ 35 p.p.
Dit is inclusief begeleiding door een chef van Eat2Gather, koffie/thee/water, gebruik van een proefflokaal Op Suyd en exclusief BTW en overige drankjes
MINIMAAL AANTAL PERSONEN
10 personen
TIJDSDUUR
1 uur
IN SAMENWERKING MET
TIP
De proeverij duurt ongeveer een uur en is dus een prettige break in een meeting.