Bedrijfsfeest

Wil je een bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam?

Stop dan met zoeken en boek jouw feest bij OP SUYD. We ontzorgen je namelijk volledig tijdens jouw feest.
Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten. Gezellig samenzijn en proosten op een geslaagd feest!
Of het nu gaat om het 25-jarig bestaan van het bedrijf, de lancering van een nieuw product of het jaarlijkse personeelsfeest:
we maken geheel op maat een passend bedrijfsfeest!

Met wie kom je en wanneer wil je het bedrijfsfeest in Amsterdam vieren?

Een intieme borrel met een klein gezelschap of een grote groep van 350 personen: voor elke groepsgrootte hebben we een passende ruimte.
In de middag starten met een presentatie en daarna doorgaan met een diner? Gezellig! Of enkel een borrel met gezellige muziek in een aparte ruimte alleen voor jullie? Of neem je plaats op ons ruime terras en ga je door tot in de late uurtjes? Het maakt niet uit: we zorgen ervoor!

 

Is het weer tijd voor het jaarlijkse personeelsfeest in Amsterdam? Stap uit je auto vanuit onze ondergrondse parkeergarage of loop zo de bus of tram uit en loop naar binnen bij OP SUYD aan het Stadionplein. De bereikbaarheid is een groot pluspunt als je het personeelsfeest in Amsterdam wilt vieren. We zijn gedreven om jouw personeelsfeest in Amsterdam Zuid tot een succes te maken. Met onze ervaring en kennis van bedrijfs- en personeelsfeesten wordt jouw feest een gegarandeerd succes. Een dag voor in de boeken!

Personeelsfeest Amsterdam

Bedrijfsfeest aanvraag

Cateringwensen