Babyshower

Ben je op zoek naar een babyshower locatie in Amsterdam? Vier het bij ons! Organiseer je de babyshower voor je vriendin, familielid of kennis? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken! We helpen je graag met de invulling van de babyshower in Amsterdam Zuid.

Babyshower locatie in Amsterdam Zuid

We hebben verschillende ruimtes van klein tot groot. Hierdoor kun je er zelf voor kiezen om het klein en intiem te vieren of om het groots aan te pakken. Op onze 1e verdieping is er plek voor 350 personen. Wil je het liever buiten vieren? Dat kan ook! Onze ruimtes kunnen we geheel in stijl voor je aankleden zodat het echt een feestje wordt. Verras de mama of papa in spé met een super leuke babyshower bij ons in Amsterdam Zuid.

 

Als je kiest om één van onze babyshower locaties af te huren voor de babyshower, dan ben je gegarandeerd van privacy. Daarbij hoef je je niet druk te maken of de groep niet teveel ‘lawaai’ maakt voor de overige gasten op een locatie. De ruimte die je kiest is geheel voor jullie groep beschikbaar en voorzien van alle faciliteiten. Je hoeft je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van onze locatie, want we hebben een parkeergarage onder de grond. Daarnaast stopt de bus en tram voor de deur. Zo kan iedereen onze locatie bereiken. Zijn er wat mensen in het gezelschap moeilijk te been? We hebben een lift in ons gebouw en een invalidentoilet, zodat iedereen bij dit feestje kan zijn.

Wil je zelf een mooie taart of lekkere cupcakes meenemen voor de babyshower? Dat kan!
Als je volledig ontzorgt wil worden, maken we graag een arrangement op maat voor je.
Of je nu kiest voor losse hapjes, een high tea, lunch, buffet of diner: alles is mogelijk!

Benieuwd naar alle mogelijkheden of wil je de locatie eens bekijken? Kom eens langs, mail of bel even.
Dan gaan we erna letterlijk en figuurlijk de slingers ophangen!

Babyshower aanvraag

Cateringwensen